Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdv!
Egy 10 hetes Cavalier King Charles Spánielünk van. Sokszor csinálja, evés közben is, hogy elkezd vonyítani és vakarja a jobb lapockáját. 3-4 napja a szőre is igen erősen hullik. Jelenleg Josera family plus kölyöktápot eszik. Ma délelőttől kezdtem el neki keverni Proplan sensitiv skin puppy salmon táppal, mert az első táp csirkés és a másik kutyám is allergiás volt rá. Mi a javaslata?

2018.06.26

Állatorvos

Szerintem, amit tesz, az az első lépés. A diéta eredménye sajnos csak néhány hét után jelentkezik amennyiben táplálékallergiáról van szó és az új tápra nem érzékeny. Sajnos más dolgokra is allergiás lehet az állat. Minél előbb hagyja el a korábbi tápot. Ennek ellenére, ha csak egy helyen vakaródzik, akkor mutassa meg őt állatorvosnak már most, hogy nincsen-e azon a területen valami elváltozás, ezen kívül fontos kizárni minden más bőrbetegséget. Fontos az is, hogy a kölyök biztosan parazitamentes legyen.

Vissza a kérdésekhez