Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! 3 hét múlva hozunk haza egy kölyköt ami tosa inu és staffordshire keverék. Milyen típusú tápot ajánlana, mert méretileg tekintve már most óriásinak tűnik pedig még csak 5 hetes. Szükség van e valamilyen kiegészítőre a pl. csonterősítő vagy bármi más ami a fejlődéséhet kell. Köszönöm a válaszát.

2018.06.21

Állatorvos

Olyan prémium tápot válasszon, ami nagytestű fajták kölykeinek való. Ilyenek például: Royal Canin Maxi puppy, Select Gold  Complete Maxi Junior. Egyelőre nem kell kiegészítő, mert ezek a tápok megfelelő arányban és mennyiségben tartalmaznak mindent, amire egy növekedésben lévő nagytestű kölyöknek szüksége van. Ha ilyen jó minőségű táp mellé kiegészítőt adnak, az sok esetben inkább gondot okoz, ezért ilyesmit mindig csak állatorvosi ajánlás esetén adjanak. Rendszeresen járnak majd úgyis állatorvoshoz, aki figyelemmel kíséri majd a kölyök növekedését és javasol kiegészítést, ha kell.

Vissza a kérdésekhez