Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm !
8 éves kan kutyám van . 22kg.
Volt egy epilepsziás rohama.
Orvoshoz vittük ott ultrahang vizsgálat volt és azt mondta az orvosunk hogy a lépével baj lett a roham miatt. De azt viszont jó hirként közölte hogy a májának semmi baja.
Csináltattunk egy nagy vérképet hogy megtudjuk hol tart az epilepszia . De az derűlt ki hogy májgyulladása van . Az orvos azt mondta hogy az epilepsziát a májgyulladás váltotta ki. A lépnek meg a roham miatt lett baja. Elég nagy a hasa elvileg a lép miatt ,nagyon féltem .Májdiétazunk húst eszik csak . Kb egy hete kezdtük el . Azóta egyszer volt széklete az is félig hasmenés és zöld szinű. Tüdő férgességet is megállapitottak nála arra az advocate cseppet kapja.Ezen kivűl :B-vit-complex, immunovet tabletta,epato-1500,diphedan 100mg -os . Azt szeretném kérdezni milyen vizsgálatokat végezzünk még el ?
A májgyulladás az ultrahangon nem látszik ? ezek a gyógyszerek jó neki? És nincsen neki olyan tünetei amit a neten a májgyulladásra irnak .

2019.03.01

Állatorvos

Szerintem ha bizonytalanok, akkor kérdezzék meg egy másik orvos véleményét is. Én egy ilyen komoly belgyógyászati eset kezeléséről nem írhatok az interneten keresztül. Vannak orvosok, akik hepatológiai szakrendelést tartanak.

Vissza a kérdésekhez