Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! A cicám 7 hónaposan ivartalítva lett (kis kandurka) . De azóta se hagyta abba a jelölést az ágyon. Mást nem céloz meg, de azt előszeretettel. Kb. hetente fordul elő, hogy meglepetés fogad otthon. Nem tudom ez mitől lehet. Szervi betegsége nincsen . Előfordulhat, hogy a magányt nem bírja? Elég sokáig dolgozom, szegénykém sokat van egyedül. Már mindent megpróbáltam,hogy erről a rossz szokásáról leszoktassam. Hiába. Várnám tanácsát, mit lehet ebben a helyzetben tenni. Köszönöm.

2016.04.02

Állatorvos

Üdvözlöm!

Az ivartalanítás után van, hogy akár fél év is szükséges ahhoz, hogy a tesztoszteron teljesen kiürüljön az állat szervezetéből. Addig a kandúrszerű jelölgetés akár normális is lehet. De ha ez egy rossz szokássá vált, akkor sajnos az is lehet, hogy megmarad. Amennyiben úgy érzi , hogy ez egyfajta bosszú- ilyen is lehet a cicáknál- és az állat unatkozik, megfontolandó különböző cicamászókák, és játszóterek beszerzése, üzleteinkben bőségesen talál, nagy a választék. És ha ez se hoz megoldást, lehet egy kis társra lesz szükség.

http://www.fressnapf.hu/termekek/cicaknak/tartas-es-apolas-cicaknak/kaparofak-butorok-jatekok/

Vissza a kérdésekhez