Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! A macskám 5és fél hónapos, Dézi, eddig nagyon ügyesen használta az almot, de mostanában, valami megváltozott nála. Lett egy másik kis cica idehozva, akit az uctán találtunk, napokig külön helységekben szoktattuk őket egybe.(Liza) Ez 1-2hétig jól is ment, de most valami megváltozott, nem hajlandó már az alomba végezni a dolgát, türelmes voltam vettem neki sok féle almot hátha ez lenne a baj, de ezt se vált be hosszú távra, volt amit nem is használt, volt amit csak 1-2szer. Hozzá tenném mindig tiszta volt az alom, 1-2hetente cserélve volt az egész. Volt hogy a minden szobába lehetősége végezni a dolgát, minden szobába tettünk almot, de ez is reménytelen.
De viszont nagyon nem tudjuk mit tegyünk, bele tettük az alomba, simogattuk ott, jatszottunk vele sokat külön külön, hogy ne az legyen a baj hogy el van hanyagolna, (egyáltalán nincsen)! Most az van jelen pillanatban hogy ki tettem őt a szobámból, alommal együtt, és nem engedtem be 2napig, egyikőjüket sem! A hely ahova kakilt le van fertőtlenítve, és az ágy alá végzi nagy szeretettel a dolgát. ( Mikor ki tettem őket/ akkor az alomba kakilt) válaszát előre is köszönöm!

2019.01.17

Állatorvos

Ivartalanítani kellene lassanként a cicákat. Lehet, hogy az alomhasználat elmaradása a jelölő viselkedés miatt van, esetleg azért is mert a másik cica jelenléte feszélyezi, vagy a területét jelöli vele szemben.

Vissza a kérdésekhez