Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Érzékeny gyomrú kutyussal kapcsolatban érdeklődnék. Már sokmindent próbáltunk házi kosztot is, bolti kutyatápkat is. Egyszer jó neki egyszer nem. Pl. a főtt rizs vagy főtt gabonák egyszer jók neki de van hogy kijön belőle. Virslivel is ez a helyzet vagy más ételekkel. Nem tudjuk mitől lehet ez, néha hígabb a széklete is semmi előzmény nélkül. A kedve jó úgyhogy valami a gyomrával lehet. próbáltunk jobb minőségű vagy mentes tápot is adni de ott is ez a helyzet. Milyen vizsgálatra kéne elmenni (állatorvosnál mikor ezt elmondtuk azt mondta ez előfordul a kutyáknál, de azért nem hiszem hogy ennyiszer ez természetes lenne) Várjuk válaszát, köszönettel:Zsu

2018.10.19

Állatorvos

Próbálkozzanak egyféle prémium, érzékeny emésztőrendszerű kutyáknak való táppal. Ha a tünetek újra jelentkeznek, akkor pedig el kell menni egy gasztroenterológiai szakrendelésre. Én nagyon jó szívvel ajánlom Dr. Psáder Rolandot.

Vissza a kérdésekhez