Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm kedves dr Úr/ Hölgy!
Szeretném megkérdezni,hogy menhelyes kutyust kapunk,oltással,chippel,és féregtelenítéssel rendelkezik tájékoztatás szerint,1éves körülbelül,2018 augusztusban született ,ivartalanított kan,tacskó jellegű,kis termetű,szőrzete alapján a fotón látszik,hogy kertben tartott.Javasolja az újbóli állatorvosi vizsgálatot illetve oltást,vagy megbízhatóak a menhelyes állatorvosok? Kertben lesz tartva milyen típusú illetve márkájú bolha,szúnyog,kullancs nyakörvet javasol ami hosszú távra alkalmas max 7-8 hónapig tartó hatással?Sok a környéken a szabadon kószáló macska. Köszönöm a tanácsadást!
Üdvözlettel Krisztina

2019.05.15

Állatorvos

Orvoshoz mindenképpen vigyék el a kutyát. Az oltásokat biztosan megkapta a kutya, ha van oltási könyve. A menhelyek általában nagyon lelkiismeretesek. Felsorolok néhány hatékony bolha-kullancs ellenes szert: Bravecto tabletta (3 hónap)? NexGard Spectra (1 hónap), Foresto nyakörv (7-8 hónap).

Vissza a kérdésekhez