Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Kérdésem elég összetett lesz. Van négy kiscicank , ketto 3 és fel honapos a másik ketto pedig 2 és fel honapos . Körülbelül 6 hete kaptak először féreg hajtó tablettát előtte tünetmentes el voltak és az első féreg hajtó tabletta után 2 héttel az egyik cica meg betegedett . Hányt , nem evett és hasmenese volt amiben fehér fonal szeru dolgot találtam. Állatorvoshoz vittem és kapott féreg hajtot és azt az utasítást kaptam hogy a másik három egyed én is hajtsam végre majd 2 hét után újra . 1 hete ismételtem meg és az összes cicamnak hasmenese van és az első cica aki le betegedett ismét beteg és ferget találtam a kakiban. Folyadékpótlást kapnak naponta többször , rizst és csirkét főzök nekik valamint egy Agroferm nevű keszitmenybol kapnak. Érdemes meg ismetelnem a féreghajtást megint ? A Vitaminthe pasztat kapják. Előre is köszönöm a választ!

2018.11.16

Állatorvos

Amíg ürül féreg a cicákból, addig ismételni kell a féreghajtást 2 hetente (ha orsóféregről van szó). Ha megteheti, akkor tegyen a kölykökre Advocate cseppet (ha mindegyik biztosan több mint 9 hetes), mert ez a készítmény az orsóférgek lárvaalakjai ellen is hatékony, amelyek még nem tartózkodnak a bélcsatornában, ahol a hagyományos féreghajtók elérik őket. Szerintem válasszanak másik készítményt a Vitaminthe paszta helyett, ha az egyik cica ilyen érzékenyen reagál rá.

Vissza a kérdésekhez