Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm! Másfél éves husky szuka kutyusunknál epilepsziára utaló tünetek jelentkeztek! ( oldalra dőlés, végtagok rángatózása, a szája habzik, maga alá vizel) Rögtön orvoshoz fordultunk, aki nyugtató injekciót adott neki, valamint felírta neki a Sevenal 100mg tablettát, javasolva, hogy este 1-et kapjon belőle. A kutyának a mai nap folyamán már 4 szer volt rohama, de mind a négyszer 3-4szer 1-2 percig tartott. Az utolsó alkalomnál szájhabzás már nem volt. Az aggodalmam az, hogy nem végzett semmiféle vizsgálatot a kutyuson! A véleményét szeretném kérni, hogy biztosan epilepsziáról lehet-e szó, vagy érdemesebb MR vizsgálatot végeztetni, hogy esetleg nem-e agyi daganat áll a háttérben, és ne kezeljük félre a kutyát! Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel:
Lakatos Brigitta

2019.01.08

Állatorvos

Mindenképpen vigye el a kutyát egy neurológiai szakrendelésre. Igaza van, szükségesek vizsgálatok ahhoz, hogy kimondjuk, hogy biztosan epilepszia áll a háttérben. A www.kisallatneurologia.hu oldalon nagyon jó szakembereket talál.

Vissza a kérdésekhez