Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
tegnap találtunk az ucán egy kb 1-2 napos cicát ,az éjszakát túlélte próbálunk neki mama cicát keresni de eddig nem akadt jelentkező. kérdésem az lenne hogyan tudjuk ellátni ? miket ihat ,illetve kell e melegíteni ? egyszóval mi a teendő egy ennyire picike cicussal. köldökzsinór még rajta van. szegény a járda közepén feküdt este találta meg a szomszédom 10 órakor.

Köszönöm előre is a segítséget

2018.10.21

Állatorvos

Ilyenkor anyatejpótló tápszert kell adni a kölyöknek, ami állatorvosoknál és állatpatikákban, állateledeleket forgalmazó áruházakban beszerezhető. Ilyenkor még éjjel nappal 2-3 óránként kell táplálni a kölyköt testhőmérsékletű tápszerrel. Minden étkezés után nedves, langyos vattával kell törölgetni a végbélnyílását és a pocakját (az anya nyalogatásához hasonlóan), mert az ilyen kicsi kölykök még nem tudnak maguktól üríteni. Mivel a kicsi nem tud az anyukájához, sem alomtársaihoz bújni, ezért melegítőpárna, vagy palack mindenképpen kell.

Vissza a kérdésekhez