Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm. Violett vagyok.
Kètsègbe vagyok esve. Ezèrt szeretném kèrni a segítsègèt. Van egy feher cicàm. Kb màsfèl ève kezdödött el. A füle sebes nem gyogyul. Voltam Àllat orvosnàl. Kapott Antibiotikumos kezelèst feregtelenítèst +Antibiotikumos fülcseppet.
Kettő orvos làtta. Az eggyik azt mondta làphàmràk rà nèzèsre a màsik orvos azt mondta nem laphàmràk. Ezek ami a külső fülèn van var ami gyogyul az orvos szerint. Ez a vizsgàlat 2018 december elejèn volt.
Minden kezelès ellenère a külső füle nem gyogyul. Ujra ujra ki rugja ujra be verzik màr a fèl füle nem làtszik. Kèrem kedves Doktor nö segítsèget mi a teendő ebben az esetben. Vàrom megtisztelő vàlaszàt. Üdvözlöm Violett.

2019.01.29

Állatorvos

Sajnos bennem is a daganatos betegség merül fel…Mintát kellene venni a területről és a szövettani vizsgálat eredményének birtokában lehetne megtervezni a cica kezelését.

Vissza a kérdésekhez