Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm,a németjuhàsz kutyusunk àllandóan habzsolva eszik,mint aki soha nem evett,rohamosan lefogyott,olajszerű büdös vàladék jön a fenekéből, borsófőzelék híg jellegű a széklete,mindenezek elleenére,hogy rengeteget eszik a főétkezés mellett darling szàraz tàpot is.Az orvosunk bélfertőzésre gyanakszik,kap napi 2×1-cifran antibiotikumot,régebben csak csirke farhàtot kapott,àllítólag csirke allergiàja is lett,milyen konzervet,s esetleg milyen szàraztàpot javasolna?Önnek mi a véleménye ?Diagnózisa esetleg?Körülbelül 8-9éves lehet,menhelyről fogadtuk örökbe!Vàrjuk segítségét,előre is köszönjük,Mohàcsi csalàd…

2018.08.24

Állatorvos

Nekem az az első gondolatom, hogy a kutya hasnyálmirigye nem működik megfelelően, ezért nem emészt jól. A betegség neve, amire gondolok EPI (exocrin pancreas insufitientia). A betegség vérvizsgálattal igazolható. Megfelelő kezeléssel és diétával az állapot jól karbantartható. Természetesen vizsgálat nélkül ez csak egy ötlet.

Vissza a kérdésekhez