Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Mi lehetett a baja a kutyámnak ( 10 hónapos) ? Este még szaladgált jó kedve volt, másnap reggelre vért hányt vagy pisilt, hasmenése nem volt de lázméréskor véres volt a lázmérő is. Hivtunk hozzá orvost aki mérgezésre gyanakodott. Kapott K vitamint és vizet is itattam vele fecskendő segítségével. Ekkor még picit felemelte a fejét is. Délutánra sokkos állapotba került, kifeküdt, pupillái kitágultak és magán kívül volt. Ekkor 40.6 volt a hője. Ujra orvost hívtam kapott lázcsillapítót és két féle antibiotikumot. Szegénykémnek már annyi ideje sem volt hogy ezek felszívódhassanak. Egyszer csak hányt és ezután azonnal elhunyt. Mi lehetett a baj? Valóban mérgezés lehetett? Vagy valami más is végezhet vele ennyi idő alatt? Nagyob félek hogy leptospirózisos volt. Az elviheti ilyen hirtelen? Kérem adjon tanácsot, mert nagyon félek, mert az emberre is feszélyes. Válaszát előre is köszönöm!

2018.05.11

Állatorvos

Sajnos biztosat csak egy kórbonctani vizsgálat mondhat. Minden oltása megvolt a kutyának? Heven vírusfertőzés vagy akár babesiosis is lehetett a háttérben, de ezek csak találgatások a részemről. Alaposan takarítsák ki a lakást.

Vissza a kérdésekhez