Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Olyan problémám lenne, hogy a cicám furcsán viselkedik, fiú cica ivartalanított( még a jelölgetések előtt jóidőben átesett az ivartalanításon) kiskorától fogva alomra van szoktatva, soha nem volt vele semmilyen gond.
A napokban viszont előszeretettel pisil az ágyamba és egyszerűen nem jövök rá miért, először arra gyanakodtam, hogy az a probléma, hogy a 2.alomtálcáját az emeleten megszüntettem és azt vissza is tettem neki. Pár napig nem volt gond szépen abba pisilt de most újra előjött neki ez az ágyba pisilés.
Mellékesen még az is eszembe jutott, hogy új lepedő van feltéve, és az zavarhatja.
Fogalmam sincs, mit tegyek nem voltam még ilyen helyzetben.
Ön szerint mi lehez ez nála vagy mi válthatta ki?
Ön mit tanácsolna?
Válaszát előre is köszönöm!
Üdv. Izabella

2018.06.16

Állatorvos

Mindenképpen arra kellene rájönni, hogy mi zavarja, mi stresszeli az állatot…Próbáljon meg Feliway párologtatót használni és mindent csináljon úgy, ahogy megszokta az állat. Nagyon fontos, hogy a vizelet szagát semlegesítse enzimatikus tisztítószerrel, mert ha azt érzi, akkor újra odapisil arra a helyre. A biztonság kedvéért ilyenkor érdemes vizeletvizsgálatot végezni, hogy nehogy betegség legyen a háttérben.

Vissza a kérdésekhez