Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Sajnos képet valami miatt nem tudok csatolni..de kérdésben remélem választ kapok!
Pár napja lett műtve a 7 éves közép yorki kiskutyám “daganat” miatt. El kellett utazzunk 1 napra, ez idő alatt testvérem gondoskodott róla. Haza jöttünk, rutin vizsgálatra vittem a kiskutyámat. Mindent rendben találtak, szépen gyógyul. Este arra lettünk figyelmesek, hogy a pocakját félig ellepi 1 véraláfutásos folt. Nem kis területen. Azonnal vittük vissza az orvoshoz. Sajnos magyarázatot Ő se talált, hiszen nincs beduzzadva neki, nem is fájlalja! Gyomorcsavarra gondoltam. De hála istennek, van étvágya nem puffad fel és nem is öklendezik evés után. A sebig nem megy fel ez a folt. Akkor mégis mi lehet? Borzalmasan aggódóm. Remélem semmi komoly.
Köszönöm válaszát: Tímea

2018.12.13

Állatorvos

A gyomorcsavarodás tünetei egészen mások. Ha a vizsgáló állatorvos nem tudja, hogy mi lehet az elváltozás, akkor én nehéz helyzetben vagyok, hogy nem is látom… Nem feküdhetett valami melegre azon a területen a kutya? Sérülés nem érhette? Ha nagyobb műtéti seb van az állaton, akkor is előfordulhat, hogy véraláfutásos lesz egy nagyobb terület. Ha patkányméreghez juthatott a kutya, akkor is lehetnek kisebb traumák miatt nagyobb vérzések a bőrön.

Vissza a kérdésekhez