Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!

Szeretnék tanácsot kérni: szombaton fogadtunk be egy körülbelül 1 éves, staffordshire keverék szuka kutyust. Pár hete egy hölgy vette magához az utcán kóborló kutyát és tőle hoztuk el, de az előéletéről, táplálásáról, életkörülményeiről nem tudni semmit. Kölykei is voltak már, most tüzel.
Nagyon szeretnék odafigyelni a helyes táplálására, jelenleg reggel Happy Dog adult száraztápot, este pedig Real Nature adult konzervet kap. 21 kg, nagy mozgásigényű de nem nagy testű kutyus.
Mivel tudom, hogy az első egy évben a legfontosabb a kutyusok helyes táplálása, szeretném megkérdezni hogy most érdemes-e plusz vitaminokat, étrendkiegészítőket adnunk neki, illetve hogy Ön szerint jó minőségű tápokat kap-e tőlünk?

Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Orsolya

2018.11.16

Állatorvos

Mindkét táp prémium minőségű. Ezek mellett nem kellenek plusz vitaminok. Ha a kutya jó kondícióban van, normális állagú és mennyiségű bélsarat ürít, akkor minden rendben van.

Vissza a kérdésekhez