Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!Van egy 7 hónapos Ujfoundlandi fajtájú kutyánk.Kb.2 hónapja vettem észre,hogy evés közben a farkára morog,támadja,mintha tőle különálló dolog lenne.Mostmár termetes,és félelmetes ebben a helyzetben és ilyenkor beszámíthatatlan.Napközben nem csinálja,kizálógak mikor eszik,viszont akkor mindig.Egyébként egy okos,kedves kutya,ezen kívül nincs vele probléma,de van két gyermekünk,és félek attól,mi lesz,ha még nagyobb lesz.Próbáltuk róla leszoktatni,megelőzni ezt a tevékenységet figyelemeltereléssel,a morgás első pillanatában mielőtt a farkának ugrana határozott rászólással,minimális “oldalba bökéssel” ezzel is jelezve hogy nem szabad,de sajnos nem javul a helyzet.Tápláléka kiegyensúlyozott,prémium minőségű tápot kap,hatalmas füves udvarunk és egyben nagy mozgástere is van,nincs megkötve vagy kennelbe zárva.Mit javasol,mit tehetnénk érte hogy ez megszünjön?
Köszönettel:Hajdu Laura

2018.12.16

Állatorvos

Érdemes lenne felvételt készíteni a jelenségről és beszélni egy viselkedésterápiában jártas szakemberrel (pl.: Dr. Sátori Ágnes).

Vissza a kérdésekhez