Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Van egy egy éves Labrador -husky keverék kutyám. Menhelyrol hoztuk fél évvel ezelőtt. Mar mikor elhoztuk beteg volt állandóan ment a hasa.Aztan belgyulladasa is volt,amit sikeresen állatorvos kikezelt.Ez októberben volt és azóta elkezdett vedleni es a mai napig vedlik.Tel van nincs meleg.Mi lehet az oka? Mivel keverék kutya nem tudom ez jellemző-e ra vagy sem. Közben nekem volt egy gombás borfertozesem,aminel az orvos azt mondta, a kutyatol is kaphattam,mivel lehet a szoren gomba.Hullhat -e szore ettől. Vagy csak az az oka,hogy a kutya sűrűn bent van a házban.Szore egyenletesen hullik,nincsenek foltok.
Válaszát előre is köszönöm!

2019.01.08

Állatorvos

Ha a kutya bőre egészséges, a szőre fényes, nem alakulnak ki szőrhiányos területek, nem nyalja, rágja magát, akkor nem valószínű, hogy kóros a jelenség….A biztonság kedvéért mutassa meg állatorvosnak a kutyát.

Vissza a kérdésekhez