Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Üdvözlöm!
Van egy német juhász kutyánk, 7 hónapos. Néhány nappal ezelőtt amputálni kellett a farkát. Az itteni állatorvos ellátta, bekötözte a sebet, de másnap le kellett volna szedni a kötést de a kutyánk nekünk nem engedte. 2 nappal később már annyira fájt neki h amikor bevittük a rendelőbe az állatorvos is alig bírta leszedni a kötést. Véres gennyes váladék jött a sebből, és azóta is váladékozik neki.(Ez tegnap történt).Az állatorvosunk szerint a seb rendben van. A párommal úgy gondoljuk hogy valószínűleg lázas lehet, mert levert, nem igazán eszik csak falatokat és egész nap járkál. Fel alá az udvarban. Le sem fekszik egy percre sem. Ma reggel pedig egyensúly zavarai voltak, többször elesett. Furcsállom, hogy az állatorvosunk nem mérte meg lázát. Az lenne a kérdésem, hogy ez az amputáció miatt van és néhány napon belül jobban lesz vagy nagyobb a baj?

2019.10.06

Állatorvos

Az amputáció miatt nem kellene ilyen tüneteket produkálnia. Kap fájdalomcsillapítót? Ne várjanak még néhány napot…vigyék újra orvoshoz az állatot.

Vissza a kérdésekhez