Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Új Fressnapf áruház nyílik Csepelen!

2018. július 25.

Új Fressnapf áruház nyílik Csepelen!

Állati hírünk van a gazdik számára: legújabb áruházunkat Csepelen nyitjuk meg! Ráadásul fantasztikus, minden termékre kiterjedő akcióval várjuk a gazdikat és kedvenceiket egyaránt legújabb üzletünkben!

Egy új áruház  nyitása egyben ünnep is számunkra, mivel bővül vele a Fressnapf lelkes és kitartó közössége. Lényeges, hogy háziállata csakis a legjobbat kapja, legyen szó bundás, tollas vagy pikkelyes cimboráról. Kínálatunkban  ínycsiklandó falatok, érdekes játékok és mindennapi, hasznos kiegészítők is megtalálhatóak. A csepeli Fressnapfban is a megszokott minőséggel, nagyszerű akciókkal és felkészült, barátságos csapattal várjuk, annak érdekében, hogy a Fressnapfnál töltött idő minél kellemesebb élmény legyen. Legyen bármilyen kérdése, munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére.

A legjobb hírt azonban még nem említettük: kihagyhatatlan akcióval készülünk a nyitás keretein belül. Július 26-án és 27-én minden termékünket 20%-kal kedvezőbb áron szerezheti be*. Látogasson el Ön is az elsők között vadonatúj áruházunkba és szerezzen örömet kedvencének! 🙂

*Az akció 2018. július 26-án és 27-én érvényes a csepeli Fressnapf áruházban a készlet erejéig, más kedvezménnyel nem összevonható.