Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Új Fressnapf üzlet nyílik Szolnokon!

2019. augusztus 23.

Új Fressnapf üzlet nyílik Szolnokon!

Új áruházat nyitunk augusztus 23-án Szolnokon, a Tesco Extránál! Igazán megéri ellátogatni a legújabb Fressnapf helyszínre, ugyanis meglepetéssel kedveskedünk a gazdik számára a nyitás alkalmával.

Háziállata csakis a legjobbat érdemli, és a Fressnapf segít ebben: legyen szó ízletes falatokról, praktikus kiegészítőkről vagy izgalmas játékokról, nálunk biztos megtalálja, amit keres bundás, tollas vagy pikkelyes barátjának. És mire számíthat, aki ellátogat vadonatúj üzletünkbe? A megszokott minőségre, széles választékra és szuper kedvezményekre. Ráadásul barátságos és szakértő eladók várják, akik készséggel állnak az Ön és kedvence rendelkezésére.

A jeles alkalomból különleges, nyitási akcióval készülünk a környékbeli gazdik és kedvenceik számára:  augusztus 23-án és 24-én minden nálunk kapható eledelt, játékot és felszerelést 20%-kal kedvezőbb áron szerezhet be. Legyen Ön is az első látogatók között, ünnepeljen velünk, és lepje meg kedvencét! 🙂

Érdekel