Új vagy még itt? Regisztrálj hírlevelünkre és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Készülj fel a kis kedvenced érkezésére

Már nem győzöd kivárni, hogy négylábú barátod megérkezzen hozzád? Készülj fel kutyusod vagy cicád beköltözésére a Fressnapf segítségével! A kölykökről szóló oldalainkon mindent megosztunk veled, a megfelelő felkészüléshez, hogy már az első napok is zökkenőmentesen teljenek.

Ki lesz az új beköltöző?

Minden, amire szükségetek lehet

Mindent felírtál a listára? Új kedvencednek számos kiegészítőre szüksége lesz ahhoz, hogy azonnal jól érezze magát új otthonában, de aggodalomra semmi ok! Segítünk, hogy semmi se maradjon ki az induló csomagból, ráadásul még 10% kedvezményt is adunk a kezdőcsomag árából.

Kérdésed van a házi kedvenceddel kapcsolatban?

A Fressnapf állatorvosa 48 órán belül válaszol, kattints ide, ha tanácsra van szükséged!

Kérdésem van

Keresd fel szakértőinket üzleteinkben

Úgy érzed egy profi segítségére van szükséged? Szakértőink mindenben segítenek, hogy megtaláld kedvenced számára azokat a kiegészítőket, amire szüksége lehet az első időszakban, illetve az igényeinek és életszakaszának leginkább megfelelő táplálékot. Találd meg a hozzád legközelebb eső Fressnapf üzletünket és látogass el hozzánk!

Üzletkereső

Értesülj elsőként az akcióinkról!

Értesülj elsőként akcióinkról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megajándékozhassunk
egy 10% kedvezményre* jogosító webshop kuponnal


A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható.

Az ajánlat kizárólag az újonnan regisztrált (hírlevélre feliratkozott) résztvevő személyek számára elérhető. A 10% kedvezményre jogosító online kupon kizárólag a regisztráció 2 lépése során kért összes személyes adat megadása esetén (teljes profil kitöltése) érvényes, egyszeri kedvezményre jogosít, ami a kupont tartalmazó elektronikus levél küldésétől számított 4 héten belül használható fel. A webshop kuponkód érvényességnek meghosszabbítására nincs lehetőség, az más személyre át nem ruházható és kizárólag a fressnapf.hu webáruházban történő vásárlás esetén érvényesíthető. A kedvezmény nem vonatkozik a leárazott termékekre, más ajánlattal nem összevonható. Az e-mail cím elírásából vagy érvénytelen e-mail cím megadásából származó kellemetlenségekért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Amennyiben az akcióban résztvevő személy a webshop rendelés leadása után mutatja be a kedvezmény kódot, nem lesz jogosult annak felhasználására. Az akció nem tartalmazza (nem csökkenti) a lehetséges szállítási költségeket, amelyek kifizetéséért az akcióban résztvevő személyek felelősek. Az adatkezeléssel kapcsolatos bővebb információért kérjük, látogasson el a fressnapf.hu/adatkezelesi-tajekoztato oldalra.