Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

FitActive akció a Fressnapfban!

Szerezzen örömet minőségi finomságokkal!

2018. szeptember 14.

FitActive akció a Fressnapfban!

Megnyitottuk 1500. áruházunkat Európában. Ebből az örömteli alkalomból szeretnénk megköszönni és meglepni a Fressnapf lelkes és kitartó közösségét. Vegyen részt Ön is ünnepi akciónkban, és lepje meg hűséges társát!

Minden gazdi azt szeretné, hogy kutyája egészséges, aktív és boldog életet éljen. A FitActive eledeleivel ezt könnyedén megadhatja hű társának, ráadásul most kedvezményes áron juthat hozzá a megjelölt termékekhez a Fressnapf áruházakban.

A FitActive termékek válogatott alapanyagokból készülnek, és tartalmazzák azokat a természetes vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek szükségesek a kiegyensúlyozott mindennapokhoz. A teljes értékű tápok könnyen emészthető húsokból készülnek, optimális mennyiségű zsírral és szénhidráttal.

A különböző ízváltozatoknak köszönhetően változatos csemegékkel kínálhatja bundás barátját, így biztosan izgatottan fogja várni a vacsorát. Nem számít, milyen kedvenccel tölti mindennapjait, a FitActive kutyatápok széles választéka között biztosan Ön is megtalálja a kedvence szükségleteihez és igényeihez leginkább illő eleséget.

Itt a tökéletes alkalom, hogy egészséges és ízletes falatokkal kényeztesse kutyusát! Ünnepi akciónk keretein belül szeptember 5. és 30. között 20% kedvezményt biztosítunk a megjelölt 15 kg-os FitActive kutyaeledelekre, a 15 kg-os FitActive marha kutyaeledelekre pedig 25% kedvezményt nyújtunk a Fressnapfban. Látogasson el Ön is áruházunkba és hozza magával kedvencét is! 🙂

Megnézem a termékeket!