Egyszerűen, természetesen: akciós Real Nature kutyaeledelek

2018. szeptember 16.

Egyszerűen, természetesen: akciós Real Nature kutyaeledelek

Megnyitottuk 1500. áruházunkat Európában. Ebből az örömteli alkalomból szeretnénk megköszönni és meglepni a Fressnapf lelkes és kitartó közösségét. Vegyen részt Ön is ünnepi akciónkban, és lepje meg hűséges társát!

Ha kedvenceinkről van szó, mi is lehetne fontosabb, minthogy egészséges és minőségi alapanyagokból készült eledelekkel kínáljuk őket? A REAL NATURE termékeivel ezt könnyedén megteheti.

A REAL NATURE eleségei organikus és táplálkozási szempontból ideális összetevőket tartalmaznak, ezáltal biztosítják háziállata számára a nagyszerű közérzetet és megóvják őt az emésztési panaszoktól. Annak érdekében, hogy kedvence csakis a legjobbat kapja, a prémium minőségű tápok alapanyagait gondos odafigyeléssel válasszuk ki és készítjük el.

A receptúrák nem tartalmaznak ízfokozókat, színezékeket, tartósítószereket és hozzáadott cukrot sem. Ráadásul minden hozzávaló fel van tűntetve az eledeleken, így mindig pontosan tudja, mit eszik bundás társa. Széles kínálatunkban biztosan Ön is megtalálja kutyusa szükségleteihez leginkább illő terméket.

A fantasztikus hírt azonban még nem is említettük! Lepje meg Ön is bundás barátját szeptember 17. és 23. között, ugyanis ünnepi akciónk keretein belül 5 darab azonos kiszerelésű REAL NATURE kutyakonzerv vásárlása esetén a 6-at ajándékba kapja. Ráadásul a konzervek 16 ízesítésben és három féle kiszerelésben kaphatóak a Fressnapfnál, és az akciós csomagot tetszőleges ízekből állíthatja össze. Látogasson el Ön is áruházunkba, és válogasson az ínycsiklandó finomságaink közül! 🙂

Megnézem a termékeket!