Select Gold: a minőségi választás most akciós áron!

2018. szeptember 09.

Select Gold: a minőségi választás most akciós áron!

Megnyitottuk 1500. áruházunkat Európában. Ebből az örömteli alkalomból szeretnénk megköszönni és meglepni a Fressnapf lelkes és kitartó közösségét. Vegyen részt Ön is ünnepi akciónkban, és lepje meg hűséges társát!

Ha szeretné kényeztetni háziállatát és elvarázsolni ízlelőbimbóit különleges falatokkal, akkor válassza a SELECT GOLD kutyák és cicák számára készült fenséges eledeleit.

A megbízható minőség aranyat ér. A válogatott hozzávalókkal készült ízletes SELECT GOLD eledelek kutyák és cicák számára egyaránt tökéletes választás. A prémium minőségű termékek háziállata szükségleteihez igazodnak és funkcionális táplálási megoldást jelentenek számára. Így kedvencét mindig korának, testméretének és életformájának legmegfelelőbb eleséggel kínálhatja. A mennyei falatok között biztosan Ön is megtalálja bundás cimborája számára legideálisabb tápot.

A SELECT GOLD kutyaeledelek kiváló minőségű fehérjeforrásokat és gondosan válogatott összetevőket tartalmaznak, ráadásul hozzáadott cukor és szója nélkül készülnek, ízletes és friss húsok felhasználásával. A tápok mesterséges színezékektől, tartósítószerektől és ízfokozóktól is mentesek.

A SELECT GOLD macskák számára készült termékei összetevői révén hozzájárulnak a szőrcsomóképződés és a fogkőképződés mérsékléséhez. Ráadásul kiemelkedő hústartalommal rendelkeznek, így biztosan bársonytalpúja kedvére lesznek a fenséges falatok.

Azonban a legállatibb hírt még nem is mondtuk! Ünnepi akciónk keretein belül szeptember 10. és 16. között 15%-kal kedvezőbb áron szerezheti be a SELECT GOLD kutya- és cicaeledeleit a Fressnapf áruházakban. Látogasson el Ön is áruházunkba, és szerezzen örömet kedvencének! 🙂

Megnézem a termékeket!