Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Ünnepi hangulat az akváriumban

2018. december 04.

Ünnepi hangulat az akváriumban

Decemberben nem csak a lakásunkat, hanem az akváriumunkat is ünnepi díszbe öltöztethetjük, ha szeretnénk. Bár kifejezetten erre a célra készült karácsonyi dekorációból nem túl széles a kínálat a boltokban, de egy kis kreativitással nagyon szép lehet a végeredmény. Adunk néhány tippet, hogy miket érdemes beszerezni, és hogyan lehet őket a célnak megfelelően felhasználni.

Karácsonyi matricák

Az akvárium falának üveg felülete tökéletes tapadási felületet biztosíthat a matricák számára. Választhatunk rá öntapadós színes gömböket, mikulássapkákat, karácsonyfákat vagy akár fehér, illetve ezüst hópelyheket is. Érdemes alkalmazni a kevesebb néha több elvét, tehát nincs túl sok matricára szükségünk, hiszen az akvárium belseje fontos, hogy jól látható maradjon.

Szalag és masni

Csodaszépen mutat majd, ha egy piros-, zöld-, ezüst- vagy aranyszínű, 2-3 centiméter vastagságú szalagot kötünk körbe az akváriumon, és egy elegáns masnival egészítjük ki. A szalagokat könnyedén beszerezhetjük például rövidáru üzletekben.

Csomagolópapír

Mivel az akvárium alap esetben átlátszó, ezért, ha még nincs állandó háttér, akkor a hátuljára ragaszthatunk méretre vágott karácsonyi csomagolópapírt, így már is ünnepi hangulatban úszkálhatnak imádott kopoltyúsaink.

Kövek

Bár nem kifejezetten karácsonyi díszként árulják őket, de a piros és a zöld színű apró kövek az akvárium alján jelentősen hozzájárulhatnak az ünnepi hangulat kialakításához. Tehát a meglévő kavicsokat jó ötlet lehet színesre cserélni. A piros színűek aztán maradhatnak akár egészen Valentin napig.

Sziklák

Ha a már említett színekben be tudunk szerezni nagyobb sziklákat is, akkor tovább fokozhatjuk a látványt. Arra viszont ügyeljünk, hogy ezek biztonságos termékek legyenek, vagyis ne oldódjon ki belőlük semmilyen méreganyag, ha vízbe kerülnek. Ha bizonytalanok vagyunk, akkor mindenképp kérjük az eladó segítségét.

Forrás: petslady.com