Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Van egy 7 honapos tacsi keverekem. Lementem az orvoshoz max 50 percet volt egyedul itthon az algopyrin es az immodium a konyhaasztalon maradt. Egyebkent is szeret tombolni rombolni kivancsiskodni es most se volt ez mashogy lerantotta az asztalrol a gyogyszereket. Vagy 5-ot megevett beloluk de vissza is jott neki, vagy 10-szer hanyt. Az allatkorhazzal beszeltem azt mondtak, ok is csak hanytatni tudnak nem szukseges bemenni, viszont adjunk neki quamatel minit 2 napig napi 2x. Ez valoban jo megoldas? Nem halhat bele a kutya?????

2019.02.01

Állatorvos

A legjobb valóban az azonnali hánytatás. A Quamatel mini azért kell, mert a fájdalomcsillapítók vérzést okozhatnak a gyomor és bélrendszerben, ha felszívódnak. Ha a kutya kihányta a gyógyszereket, akkor nagyon valószínű, hogy semmi se fog történni. Figyelje a kutyát, ha bármilyen tünetet észlel, akkor természetesen azonnal orvoshoz kell fordulni. Remélem azonban, hogy szerencsésen alakulnak a dolgok és a kis falánk megússza egy alapos hányással.

Vissza a kérdésekhez