Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Van egy 8 hetes argentin kiskutyám és szegény nem tudja tartani rendesen a lábát mert a csontok gyorsabban nőttek mint az inak a jobbon még nem annyira észrevehető de a balon nagyon.Azt mondta a dokija hogy megfelelő étkezéssel ez helyre hozható.Milyen tápot ajánl őn? mert a mi orvosunk nem ajánlott semmit csak ezt az üzlet láncot.

2015.04.10

Állatorvos

Menjen be egy üzletbe és vásároljon nagytestű kölyköknek való prémium tápot (pl.: Royal Canin, Eukanuba, Hill’s, Happy Dog, Select Gold, Purina ProPlan). Ha ennyire feltűnő ortopédiai probléma van akkor feltétlenül vigye el a kölyköt egy ortopédiai szakrendelésre is (pl.: Magyar Kisállat Ortopédiai Társaság egyik tagjához). Szükséges lehet egy röntgen felvétel a biztonság kedvéért. Természetesen a vizsgáló állatorvosa tudja legjobban megítélni a helyzetet, én csak a leírtak alapján tudok véleményt mondani és lehet, hogy az amit én elképzelek, az nem fedi a valóságot…

Vissza a kérdésekhez