Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Van egy kb. 3 hónapos lány cicám pár napja észre vettem hogy kedvetlen szomorú (általában mindig élet vidám kis cica mindig ugrabugrált) nos talán ez lenne a legkisebb baj de emellett már napok óta nem eszik és már szemmel láthatóan lefogyott. Inni iszik egy keveset de az is csak víz és napi 1-2 szer olyan sárgásat hány és szintén ugyanilyen a széklete is sárga és híg. Nagyon aggódom érte ezért probáltam neki gyógyszert adni de az is ki jön belőle és attól tartók ha továbbra sem lesz étvágy és nem eszik meg fog halni.
Kérem segítsen nekem minél hamarabb!!! Válaszát előre is köszönöm!

2014.11.09

Állatorvos

A cicának sürgősen állatorvosi kezelésre van szüksége, ebben nem lehet interneten keresztül segíteni. A cicának infúzióra és egyéb gyógyszerekre van szüksége. Amikor egy állat hány, akkor nem lehet szájon át kezelni, hanem csak injekciókkal, ami otthon nem kivitelezhető. Az egyetlen amit otthon tehet, hogy egyszerre nagyon kis mennyiségekkel folyamatosan itatja fecskendőből az állatot. Minél előbb kérjen orvosi segítséget,mert a kölykök könnyen kiszáradnak.

Vissza a kérdésekhez