Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Vilo labrador retriever jellegű gazdát keres

Vilo labrador retriever jellegű gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:labrador retriever jellegű
Szín:sárga
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 526 2703

nem: kan
kor: 3 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever jellegű

leírás: Vilo kb. 3 éves labrador retriever jellegű kan, aki kobzásból, rossz körülmények közül került hozzánk. Láncon lógott, élettere minimális volt, tartása messze nem volt megfelelő és állathoz méltó. Így gyepmesteri telepre került, onnan pedig gondozásunkba.
Vilo végtelenül kedves, csodás, gyönyörű, nagydarab, most 34 kg-os labrador kan, aki bárki szemét gyönyörködteti. Az alapvető kivizsgáláson túlesett, nem szívférges, de mikrofiláriás, tehát bőrférges. Giardia tesztje negatív, de valószínűleg az eddigi rossz tartás miatt most még hasmenéssel küzd. Vérlaborja jó, állapota megfelelő.
Ami viszont hamar feltűnt számunkra, hogy valószínűleg látása nem tökéletes. Ezügyben még vizsgálnunk kell, viszont mindezek mellett már első alkalommal jól közlekedik kerten belül, pórázon szépen sétál, embercentrikus és vezethető, így azt gondoljuk, bármilyen gondja is legyen, ezt ő kiválóan meg fogja oldani és gond nélkül fog alkalmazkodni.
Vilo édes, cuki, emberbarát, gyerebarát, más kutyákkal, kanokkal is maximálisan barátságos, nyugodt és súrlódásmentes viszonyt ápol. Bárhol, bárkinél jól érezné magát, aki a meleg otthont, a lakhatását és étkeztetését biztosítja és megadja számára azt, ami egy labradornak kell.
Elsődlegesen végleges gazdát keres, de mivel FOLYAMATOS teltházzal küzdünk, így felelősségteljes ideiglenes befogadót is keresnénk számára, aki vállalja őt gazdásodásig.

Státusz: gazdát, ideiglenes befogadót keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: konzott
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön: valószínűleg igen
Játékos: igen
Szobatiszta: igen
Ismert betegség: bőrférgesség, csökkent látás

Vilo fóruma: https://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=1934
Vilo képtára

A kutyákkal kapcsolatban keress minket az info@retrieverhelp.hu e-mail címen. Amennyiben elsőre nem vagyunk elérhetőek, elnézést kérünk, mivel mi magunk is dolgozunk, kutyázunk, előfordul, hogy nem sikerül mindez azonnal. Ezért kérjük az örökbefogadni vágyók türelmét, illetve amennyiben néhány próbálkozás után sem járnak sikerrel, érdemes az e-mail címre levelet írni, amire rövid időn belül mindig válaszolunk.

Minden, saját gondozásunkban lévő kutyának saját, külön topicja található a fórumon, ahol sorsuk folyamatosan nyomon követhető.
Kutyáink számára családi környezetben keresünk gazdát, oltva, féreghajtva, chipezve és ivartalanítva, örökbefogadási nyilatkozat kitöltése mellett.

Az örökbefogadás menete itt olvasható: https://retrieverhelp.hu/orokbefogadas-menete-az-rr-nel/