Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Vegyes Whiskas akció a Fressnapfnál!

2019. augusztus 08.

Vegyes Whiskas akció a Fressnapfnál!

A boldog és egészséges cicaélet alapja a kiegyensúlyozott táplálkozás. Gondoskodjon Ön is macskához méltóan kedvencéről, és varázsolja el kedvence ízlelőbimbóit a WHISKAS® ínycsiklandó finomságaival.

A WHISKAS®  termékeknek köszönhetően minden életszakaszban a megfelelő eleséggel kínálhatja háziállatát, legyen szó kicsi-, felnőtt vagy idős cicusról. Az eledelek minőségi alapanyagokból készülnek, kiegyensúlyozottak és tartalmaznak minden ásványi anyagot és vitamint, amelyre bársonytalpújának szüksége van. Ráadásul olyan ellenállhatatlanok, hogy kedvence azonnal a táljához rohan majd, így minden étkezés élvezetesen telik! A WHISKAS® eleségeivel a legjobb törődést biztosíthatja tappancsos társa számára.

A nagyszerű hírt még nem is említettük! Most igazán megéri ellátogatnia Fressnapf áruházaink egyikébe, ugyanis augusztus 1. és 31. között a 12x85g-os, a 12x100g-os nedves- és az 1,4 kg-os száraz WHISKAS® macskaeledeleket akár 999 Ft-ért szerezheti be minitigrise számára. Reméljük, Önnel is találkozunk áruházainkban! 🙂

Megnézem a termékeket!