Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Woody védőhuzat téli, thermo

Woody védőhuzat téli, thermo

20 999 Ft

Megnézem a Webshopon!


LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1001773001

Az AniOne védőhuzat védelmet nyújt az olyan időjárási viszontagságok ellen, mint a szél, a hó és a napsütés, hogy egy kellemes barlang érzést biztosítson. A speciális szigetelésnek köszönhetően tökéletes hőszabályozást nyújt télen és nyáron is. Télen a szigetelésnek köszönhetően véd a hidegtől, nyáron pedig véd a meleg napsugaraktól. Különleges szellőztető elemekkel ellátott. A tető és a pajta ajtó a zipzározásnak köszönhetően könnyen nyitható. Külön mélyedés teszi lehetővé az itató egyszerű felhelyezését. Átlátszó műanyag ablakok segítik a be- és kilátást. Használható a Woody 120, 220, 240, valamint a Woody Castle and Garden házhoz.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok