Zsüli golden retriever jellegű gazdát keres

Zsüli golden retriever jellegű gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:golden retriever jellegű
Szín:arany
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 526 2703

nem: szuka
kor: 12 éves
szín: arany
fajta: golden retriever jellegű

leírás:
Zsüli 12 éves golden retriever szuka kutya. Egy szlovák határ menti nógrádi faluban éldegélt kinti kutyaként, olykor láncon, ha a helyzet úgy hozta, míg gazdái eladták a családi házat. A költözés előtti napon Zsülire (ekkor még Zsömle, de új élet, új név) halálos injekció várt, mivel ő nem tartozott a költözés során nélkülözhetetlen dolgok közé. Szerencséjére azonban egy jó szomszéd és az ő kapcsolatai által jó irányba sodorta az élet, így nálunk kötött ki végül.
Zsüli végtelenül optimista, életvidám csajszi, akit rozoga teste, hajlott kora sem állíthat meg abban, hogy mindenben részt vegyen, mindenkitől kizsaroljon egy kis simogatást. Pórázon szépen, csak lassacskán közlekedik. A többi kutyával jól kijön, elsőre közömbös, majd próbál csatlakozni, utánozni. Szobatiszta, nem pakol, nem rongál, az éjszakát gond nélkül átalussza a lakásban.
Ízületei rozogák, ízületvédő szedését megkezdte. Átesett egy UH vizsgálaton, hogy lássuk, belül minden rendben van-e benne, szerencsére semmilyen rendkívüli elváltozást nem mutattak ki nála. Giardia tesztje is negatív. Kissé süket, de annyira az ember közelében van, hogy ez nem feltűnő nála, igyekszik folyamatosan kontaktban lenni. További vizsgálatai és ivartalanítása folyamatban van.
Kizárólag bennalvással, lakásba való szabad bejárással keresi végleges gazdiját, aki megszépítheti utolsó éveit.

Státusz: gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: gazda által leadott
Gyerekbarát: igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön:
Játékos:
Szobatiszta: igen
Ismert betegség:

Zsüli fóruma: https://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=1772

Zsüli képtára