5+1 kerti játék kutyáknak

2021. március 02.

5+1 kerti játék kutyáknak

A hideg, téli napokon kevesen szeretünk sok időt a szabadban tölteni, ám tavasztól érdemes újra minél többet kint lennünk a friss levegőn. A rendszeres mozgás nagyon fontos az eb és a gazdi számára is, de ne csak nagyokat sétáljunk, hanem szórakozzunk is kedvencünkkel! Különböző, a kertben is bátran használható játékszerekkel tehetjük izgalmasabbá a mókázást.

  1. Sípoló teniszlabda

A teniszlabda – a legapróbb kutyusokat leszámítva, hiszen ők nem tudják a szájukba venni – bizonyára minden eb egyik kedvenc játéka. Az AniOne-tól ráadásul kettőt is kapunk egyszerre, így az sem gond, ha az egyik egy idő után túlságosan elhasználódik. Mivel sípolnak is, így biztosan felkeltik bundás pajtásunk figyelmét.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-kutyajatek-sipolo-teniszlabda-2-db-6cm/

  1. Labdahajító

Ha fárasztónak találjuk a labda dobálását, esetleg nem tudjuk elég messzire repíteni a lasztit, akkor mindenképp ajánlott beszereznünk egy ChuckIt labdahajítót. A segítségével könnyedén, erőlködés nélkül hajíthatjuk el nagyobb távolságra a labdát. Így kedvencünk több ideig szaladhat utána, hiszen nem tudja megkaparintani olyan hamar a játékszert, mint, amikor csak simán, kézzel dobjuk el.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/chuck-it-kutyajatek-labda-hajito-kek-m-45cm/

  1. Világító játék

Korán reggel vagy sötétedés után történő szórakozáshoz szerezzünk be egy Trixie világító játékot, így nem okoz majd gondot szemmel kísérnünk a repülő tárgyat. Sőt, a vinyl anyagból készült, fluoreszkáló, 18 cm-es játékszert nem csak dobálhatjuk, hanem akár húzogathatjuk is. Ráadásul anyagának és kialakításának köszönhetően remek rágásélményt is biztosít ugató barátunknak.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/vilagito-jatek-18cm/

  1. Botos játék

Két kutya számára szuper választás az AniOne botos játéka, hiszen a bot mindkét oldalán egy-egy karika helyezkedik el, melyre könnyedén ráharaphatnak az ebek, és már indulhat is az erőviszonyok felmérése. Bár egyetlen játékszer sem elnyűhetetlen, az AniOne terméke kiváló minőségének köszönhetően valószínűleg hosszú időn keresztül fog örömet okozni négylábúink számára.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-kutyajatek-tpr-bot-s/

  1. Csomós kötél

A legtöbb eb imádja húzni-vonni a köteles játékszereket, ezért azok közül is érdemes beszereznünk egy színes, vidám darabot. Ráadásul egyes AniOne kötelek nem csak, hogy gyengédek a fogakhoz, hanem még a tisztántartásukhoz is hozzájárulnak.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-kutyajatek-csomos-kotel/

+1 Frizbi

A frizbi szintén egy örök kedvenc, ha mozgékony négylábúról van szó. Ráadásul a frizbizésbe barátaink, családtagjaink és beszállhatnak, így még szórakoztatóbbá válik a közös játék. Az AniOne flash frizbi pedig világít is, tehát az sem gond, ha sötétedésig húzódik a kint létünk. TPR anyagának köszönhetően fogbarát, és még a vízen is fennmarad, így akár tó mellé vagy a tengerpartra is magunkkal vihetjük.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-kutyajatek-flash-frisbee/