Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

A legjobb ajándékötletek cicádnak

2022. december 05.

Mindjárt itt a karácsony, ezért már nem sokáig halogathatjuk az ajándékok beszerzését. A bevásárlás során családtagjaink és barátaink mellett ne feledkezzünk meg bársonytalpúnkról sem. Az extra figyelmet és a meglepetést egészen biztos, hogy dorombolással fogja meghálálni kedvencünk. Néhány ajándékötlet segíthet a választásban.

Ügyeljünk arra, hogy mindig magas minőségű, kifejezetten cicáknak készült termékek közül válogassunk, hogy egyetlen részük se okozhasson sérülést, gyomorrontást.

Töltött zokni

Pár szem ízletes jutalomfalattal és egy botos cicajátékkal valószínűleg minden macskának örömet lehet okozni. A Meowee! Meaty Cat töltött zokniban a 100% csirkét, valamint tonhalat tartalmazó finomságok mellett egy mókás játékszer is található. Fordítsunk minél több figyelmet minitigrisünkre az ünnepek alatt is, a közös játék során biztosan erősödik majd a köztünk lévő kötelék, és az sem kizárt, hogy cicánk szívéhez a hasán keresztül vezet az út.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/meowee-meaty-cat-jutalomfalattal-toltott-zokni-macskaknak/

Kaparófa

Egy kaparófa nagy segítség lehet abban, hogy szőrös pajtásunk a napi karomápolást ne a bútorainkon végezze. Az AniOne Xmas kaparófa tetejére ráadásul egy csillag, illetve csörgők is rögzítésre kerültek, így még izgalmasabbá válik a cica számára, ezáltal a karmolászás mellett egyúttal mozgásra is ösztönöz. Méretéből adódóan főként kistermetű, fiatal háziállatok számára ideális választás.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-xmas-kaparofa-jatekkal/

Zörgő labdák

A játékokból sosem elég! Ahhoz, hogy macskánk szemében a karácsonyfa díszei kevésbé legyenek érdekesek, próbáljunk meg olyan játékszereket beszerezni, amelyek hosszabb időre képesek lekötni a figyelmét. A karácsonyi gömbök helyett lepjük meg cicánkat Trixie Xmas zörgő labdákkal. Gurítsuk el neki rendszeresen saját gömbjeit, és figyeljük meg, ahogy vadászik rájuk.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/trixie-macskajatek-zorgo-labda-3db-4cm/

Fekhely

A cicák szeretik bepréselni magukat a legkisebb dobozokba is, ezért az AniOne Wintertime macskabújó tökéletes ajándék lehet bármely minitigris számára. A benne található puha párna kényelmes, meleg felületet biztosít a szunyókáláshoz. A huzata levehető, így a tisztítása sem fog fejtörést okozni.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-wintertime-macskabujo/

Itatókút

Amennyiben bársonytalpúnk rossz ivó vagy viszonylag keveset szoktunk otthon tartózkodni, akkor ideje beszereznünk egy praktikus, 3 literes AniOne Flow itatókutat, melynek 3 különböző részéről is ihat szobatigrisünk: közvetlenül a szökőkútból, a buborékos területről, valamint a hullámtérből, ahonnan a víz lefelé áramlik, illetve a medence részből, ahol összegyűlik a víz. A keringetésnek és a szűrőnek köszönhetően cicánk mindig oxigénben gazdag, tiszta ivóvízhez juthat majd hozzá.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-flow-itatokut-3l/

További tartalmak

Hogyan készülj fel egy cica befogadására?

Hogyan készülj fel egy cica befogadására?

Különleges cicafajták

Különleges cicafajták

Hogyan óvd meg cicádat a hidegtől?

Hogyan óvd meg cicádat a hidegtől?

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok