Új vagy még itt? Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 10%-os kuponnal

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

A legjobb játékok kisemlősödnek

2023. március 27.

Első háziállatnak sokan választanak valamilyen kisemlőst, hiszen amellett, hogy rendkívül aranyosak, viszonylag kis helyigényűek és a tartásuk is valamivel egyszerűbb, mint például a kutyáké, a macskáké vagy épp a hüllőké. Az alapvető felszerelések mellett azonban nekik is szükségük van különböző játékokra is, amelyekkel bármikor könnyedén és biztonságosan elfoglalhatják, illetve szórakoztathatják magukat, mielőtt még unatkozni kezdenének.

Mókuskerék

A hörcsögök, de a valamivel nagyobbacska rágcsálók esetében is az első játékszer, ami az eszünkbe jut, az bizonyára a mókuskerék. Ám, azt tudnunk kell, hogy a régi, hagyományos mókuskerekek balesetveszélyesek lehetnek, hiszen a kisemlősök lába a futás közben beakadhat a küllők közé, így kedvencünk komoly sérüléseket szenvedhet.

Az AniOne stabil, fából készült mókuskereke viszont valóban jó választás lehet. Parafa futófelülete kíméli az apró lábacskákat, és a zárt hátfal is hozzájárul a biztonságosabb használathoz. További jó hír a zajokra érzékeny gazdik számára, hogy a golyóscsapágynak köszönhetően csendesebb is, mint a fém változatok. Ráadásul több méretben is elérhető, így megtalálhatjuk azt, amely kis barátunk számára a legmegfelelőbb, hiszen a túl kicsi és a túl nagy kerék hajtása is problémás lehet, tehát erre is figyelnünk kell a vásárláskor.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-mokuskerek-fa-hatlappal-m/

Fűlabda

Mi lehetne tökéletesebb játék egy kisemlős számára, mint egy fűlabda? Az AniOne fűlabda természetes anyagokból készült, így nyugodtan rágcsálható, mely által nem csak kellemes időtöltést biztosít, hanem a fogkoptatásról is gondoskodik, ami kifejezetten fontos a folyamatosan növekvő fogak esetében. A labda belsejében pedig egy csengő is található, így a fűgolyó gurítása is izgalmasabb. És még akár közös játékra is rávehetjük szőrös pajtásunkat, ami pedig erősítheti a köztünk lévő köteléket.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-fulabda-hanna-10-cm/

Létra

A rágcsálóknak persze nem csak a rágás és a futkározás okoz örömöt, hanem például mászni is nagyon szeretnek. Érdemes tehát beszereznünk egy fából készült létrát is. Az AniOne Mara falétra fenntartható erdőgazdálkodásból származó, FSC tanúsítvánnyal rendelkező faágakból készült, így bátran betehető kedvencünk ketrecébe. A létra hajlítható és formálható, tehát a változatos megjelenésének csak a kreativitásunk szabhat határt. Ha rendszeresen új helyeken és új formákban látja háziállatunk, egészen biztos, hogy nem fog egyhamar ráunni.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-fa-letra-mara-7×27-cm/

Bonbon

Kisállatunk szülinapjára érdemes különleges ajándékkal készülnünk. A körülbelül 4,5×13 centiméteres AniOne Celebration bonbonok szuper meglepetések lehetnek erre az alkalomra. A vidám, szaloncukorra hasonlító csomagolások ízletes gyümölcsfagallyakat rejtenek, melyeket nem csak rágcsálni, hanem akár hurcolni is élvezetes lehet a kisemlős számára, így igazán változatos elfoglaltságot kínálnak.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-celebration-kisemlosjatek-bonbon-3db/

Fontos, hogy csak kifejezetten rágcsálóknak készült játékszereket adjunk apró barátainknak. Az ismeretlen eredetű termékek akár mérgezőek is lehetnek, sőt, a róluk lerágott darabok fulladást vagy egyéb sérülést is okozhatnak.

Nem akarsz lemaradni legújabb cikkjeinkről?

Iratkozz fel!

További tartalmak

A legjobb játékok kisemlősödnek

A legjobb játékok kisemlősödnek

5 tipp apró barátod álomotthonához!

5 tipp apró barátod álomotthonához!

Hogyan szoktasd össze kis kedvenceidet?

Hogyan szoktasd össze kis kedvenceidet?

Értesülj elsőként az akcióinkról!

Értesülj elsőként akcióinkról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megajándékozhassunk
egy 10% kedvezményre* jogosító webshop kuponnal


A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható.

Az ajánlat kizárólag az újonnan regisztrált (hírlevélre feliratkozott) résztvevő személyek számára elérhető. A 10% kedvezményre jogosító online kupon kizárólag a regisztráció 2 lépése során kért összes személyes adat megadása esetén (teljes profil kitöltése) érvényes, egyszeri kedvezményre jogosít, ami a kupont tartalmazó elektronikus levél küldésétől számított 4 héten belül használható fel. A webshop kuponkód érvényességnek meghosszabbítására nincs lehetőség, az más személyre át nem ruházható és kizárólag a fressnapf.hu webáruházban történő vásárlás esetén érvényesíthető. A kedvezmény nem vonatkozik a leárazott termékekre, más ajánlattal nem összevonható. Az e-mail cím elírásából vagy érvénytelen e-mail cím megadásából származó kellemetlenségekért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Amennyiben az akcióban résztvevő személy a webshop rendelés leadása után mutatja be a kedvezmény kódot, nem lesz jogosult annak felhasználására. Az akció nem tartalmazza (nem csökkenti) a lehetséges szállítási költségeket, amelyek kifizetéséért az akcióban résztvevő személyek felelősek. Az adatkezeléssel kapcsolatos bővebb információért kérjük, látogasson el a fressnapf.hu/adatkezelesi-tajekoztato oldalra.