Új vagy még itt? Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 10%-os kuponnal

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

A legjobb tavaszi termékek cicádnak

2023. február 24.

A tavasz az újjászületés és a megújulás időszaka. Egy jó cicagazdi ilyenkor nem csak magára és a gardróbjára gondol, hanem bizony kedvencére is. Ideje tehát átnéznünk bársonytalpúnk felszereléseit és játékszereit is, hogy akad-e köztük olyan, amely már cserére szorul. Sőt, néhány eddig még ki nem próbált, új terméket is jó ötlet lehet beszereznünk, hogy biztonságosabban, egészségesebben és boldogabban telhessenek a napok.

Biztonsági rács az ablakra

Bár minden hónapban muszáj rendszeresen szellőztetnünk, tavasszal, ahogy megérkezik a jó idő, valószínűleg sokkal szívesebben hagyjuk nyitva a nyílászáróinkat, akár egész napra is. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy felügyelet nélkül még bukó állapotban sem maradhatnak nyitva az ablakok, ha cicánk van, ugyanis az nagy veszélyforrást jelent kedvencünkre. Ha a macska kíváncsi a kintről jövő zajokra vagy illatokra, és megpróbál kiszökni, akkor az is előfordulhat, hogy a keret és az ablak közé szorul, így a bukóablak könnyen halálos csapdává válhat.

A megoldás az AniOne védőrács, amely rácsavarozással vagy ragasztással minden bukóablakra rögzíthető, csak a méretre kell odafigyelnünk, mert előfordulhat, hogy két rácsra is szükségünk lehet egy nagyobb ablakhoz. Miután felszereltük a rácsokat, a cica biztosan nem próbál majd meg kiugrani a résen, és mi is gondtalanul élvezhetjük a beáramló friss levegőt.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-biztonsagracs-billeno-ablak-old/

Bolha- és kullancs elleni védekezés

Ha kinti vagy kijárós cicánk van, akkor fokozott figyelmet kell fordítanunk az élősködők elleni védelemre is, ugyanis tavasszal a vérszívók is sokkal nagyobb számban vannak jelen, mint a téli hónapokban. Nagyon fontos, hogy védekezni egész évben kell, különösen azért, mert már nincsenek hosszú fagyos telek. Nagyon fontos, hogy hatékony, minőségi és biztonságos parazitaellenes készítményt válasszunk, aminek hosszútávú hatása is van. Sajnos léteznek olcsó, nem megbízható szerek, amelyek megvásárlásával hamis biztonságérzetünk lehet, pedig a védekezésünk nem megfelelő. A minőségi termékek ára is magasabb sajnos. Kérdezzük meg állatorvosunkat, hogy milyen készítményt javasol. Vannak cseppek, tabletta és jó minőségű nyakörvek. Fontos tájékozódnunk, hogy egyes készítmények hatásideje milyen hosszú, hogy folyamatos védelmet biztosítsunk. Nagyon fontos tudni, hogy a kutyákon biztonságosan alkalmazható készítmények között vannak olyanok, amelyek kis mennyiségben is nagyon mérgezőek a cicákra, akár halálukat is okozhatják. Soha ne tegyünk semmilyen készítményt a cicára addig, amíg nem egyeztettünk állatorvosunkkal. Ha kutyánk is van, akkor a kezelések alkalmával nagyon körültekintőnek kell lenni.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/foresto-kullancs-es-bolha-elleni-nyakorv-8kg-alatti-kutyaknak-es-macskaknak-38cm/

Cicajáték madárhanggal

Egy-egy új játékszer mindig hatalmas örömöt okoz a cicáknak, ezért a tavaszi nagybevásárláskor mindenképp tegyünk a kosarunkba egy mókás meglepetést is.

A legtöbb macska egyenesen rajong a madárcsicsergésért, és meghallva a csőrösök énekét, gyorsan feléledhet bennük a vadászösztön. Lehetőleg ne engedjük kistigrisünknek, hogy kertünk szárnyas látogatóira vadásszon, inkább szerezzünk be neki egy vidám színű, csipogó hangot kiadó, madár cicajátékot, amellyel bátran szórakozhat.

Egy AniOne madárka attól igazán különleges, hogy ha megböki a figurát háziállatunk, akkor azonnal elkezd csipogni. De nem kell aggódnunk, ha több másodpercen keresztül nem foglalkozik vele kedvencünk, akkor a kiadott hang automatikusan megszűnik, egészen addig, amíg újra el nem kezd vele játszani cicánk.

https://webshop.fressnapf.hu/termekek/anione-cicajatek-madar-hanggal-9cm/

Nem akarsz lemaradni legújabb cikkjeinkről?

Iratkozz fel!

További tartalmak

A legjobb tavaszi termékek cicádnak

A legjobb tavaszi termékek cicádnak

Macskaajtó – milyet válasszunk?

Macskaajtó – milyet válasszunk?

Készüljünk a tavaszra! A hónap legjobb termékei cicáknak!

Készüljünk a tavaszra! A hónap legjobb termékei cicáknak!

Értesülj elsőként az akcióinkról!

Értesülj elsőként akcióinkról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megajándékozhassunk
egy 10% kedvezményre* jogosító webshop kuponnal


A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható.

Az ajánlat kizárólag az újonnan regisztrált (hírlevélre feliratkozott) résztvevő személyek számára elérhető. A 10% kedvezményre jogosító online kupon kizárólag a regisztráció 2 lépése során kért összes személyes adat megadása esetén (teljes profil kitöltése) érvényes, egyszeri kedvezményre jogosít, ami a kupont tartalmazó elektronikus levél küldésétől számított 4 héten belül használható fel. A webshop kuponkód érvényességnek meghosszabbítására nincs lehetőség, az más személyre át nem ruházható és kizárólag a fressnapf.hu webáruházban történő vásárlás esetén érvényesíthető. A kedvezmény nem vonatkozik a leárazott termékekre, más ajánlattal nem összevonható. Az e-mail cím elírásából vagy érvénytelen e-mail cím megadásából származó kellemetlenségekért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Amennyiben az akcióban résztvevő személy a webshop rendelés leadása után mutatja be a kedvezmény kódot, nem lesz jogosult annak felhasználására. Az akció nem tartalmazza (nem csökkenti) a lehetséges szállítási költségeket, amelyek kifizetéséért az akcióban résztvevő személyek felelősek. Az adatkezeléssel kapcsolatos bővebb információért kérjük, látogasson el a fressnapf.hu/adatkezelesi-tajekoztato oldalra.