Új vagy még itt? Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 10%-os kuponnal

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

BARF termékek még több üzletben!

2022. szeptember 01.

BARF termékek még több üzletben!

Ha nyers étrend szerint táplálod kutyusod vagy szeretnéd azt kipróbálni, akkor jó hírünk van! A BARF étrend mostantól elérhető a veszprémi, kaposvári és biatorbágyi Fressnapfban is!

A BARF (B.A.R.F. = Biologically Appropiate Raw Food), azaz a biológiailag megfelelő arányokból álló nyers étrend előnyei közé tartozik többek között a megerősödött immunrendszer, a kifejlett izomzat, az erős, egészséges szív és érrendszer, az emésztés helyreállása, valamint a jó hasznosulásnak köszönhetően kevesebb lesz a széklet is. Alacsony szénhidráttartalmának köszönhetően túlsúlyos kutyáknak is sokat tud segíteni a fogyásban.

A koncepció a farkas, a kutya legközelebbi rokonának a táplálkozási viselkedésén alapul. A farkas étrendje szinte az egész állatot tartalmazza, beleértve a csontokat, a bundát, a bőrt, a zsírt, a belsőségeket és az izomhúst. A BARF filozófiája szerint az állati és növényi összetevőket, valamint az olajokat egyedileg válogatják össze, és ha szükséges, táplálékkiegészítőket adnak hozzá. Ha bizonyos összetevők nem kompatibilisek, akkor egyszerűen elhagyják őket – ez tökéletes intoleranciák esetén. Számos kutyának a BARF-átállás után kellemesebb lesz az illata, több energiája lesz, és szebb lesz a bundája.

Számos allergiás kutya gazdája számol be róla, hogy a BARF étrendnek köszönhetően az allergiás tünetek teljesen megszűnnek.

Ha a BARF étrendet választod kedvencednek, dönthetsz a kényelmesen porciózható komplett menük mellett, vagy Te is összeállíthatod az ételt kedvencednek – a Fressnapfban immár megtalálod mind a komplett menüket, mind a BARF eledeleket, olajokat és étrend kiegészítőket.

Látogass el az alábbi Fressnapf áruházainkba, ahol beszerezheted az ínycsiklandó BARF menüket, húsokat és kiegészítőket kutyusod vagy cicusod számára:

Budaörs, Óbuda, Újpest, Debrecen, Nyíregyháza, Érd, Újbuda XXL, Ferihegy, Szeged, Pécs, Győr2, Hűvösvölgy, Szalay XXL, Siófok, Budapest-Hegyvidék, Győr1, Tatabánya, Budapest-Fogarasi, Esztergom, Biatorbágy, Veszprém, Kaposvár, Debrecen2

A fent jelölt áruházak BARF részlegén biztosan megtalálod kedvenced számára a megfelelő étrend kialakításához szükséges kiváló minőségű alapanyagokat. Látogass el az üzletek egyikébe és lepd meg kedvenced legújabb menüjével!