Új vagy még itt? Regisztrálj hírlevelünkre és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

XIX. kerület, Fressnapf Kispest XXL

A Fressnapf Kispest XXL Áruház szakképzett csapata sok szeretettel vár téged és kedvenced!

Miért érdemes Hozzánk betérni? Mitől más egy XXL áruház?
XXL áruházainkban több mint 1000 m2-en, közel 200 márka és 7300 termék közül válogathatsz kedvenced számára. Széles választékban kínálunk különböző típusú állateledeleket, felszereléseket, kiegészítőket, terrarisztikai és akvarisztikai kellékeket.

Állatkozmetika
Teljes körű kozmetikai szolgáltatást nyújtunk kutyák és macskák, valamint kisemlősök számára, kizárólag XXL áruházainkban. Szakképzett kozmetikusaink gondoskodnak kedvenced bundájáról, hogy az gyönyörű és ápolt legyen.

Időpontot kérni személyesen vagy az alábbi elérhetőségeken tudsz:
+3630 283 3518, +3630 871 9129

Bővebben

BARF és dietetikus eledelek széles választékban:
Kínálatunkban a BARF nyers étrend kialakításához szükséges eledelek és étrendkiegészítők is elérhetőek széles választékban, valamint a speciális igényekre kifejlesztett, különböző dietetikus eledelek is.

Csak nálunk:
XXL áruházaink polcain olyan márkákat is megtalálsz, melyeket más üzletünkben nem árulunk. Legyen szó állateledelről, mint a Bosch, Trovet, Farmina Vetlife és Monge termékek, vagy akvarisztikai kiegészítőkről, mint például a Hydor, Sera és Easy Life kiegészítők.

Széles termékkínálat halak és hüllők tartásához:
Több mint 1300 terméket kínálunk díszhalak és hüllők tartásához, gondozásához, beleértve a különböző tápokat, hasznos kiegészítőket, terráriumokat és akváriumokat. Kínálatunkban minden olyan kelléket megtalálsz, amire kedvencednek szüksége lehet.

Díszhal kínálat:
Halainkat szakemberek gondozzák és magas minőségű, ellenőrzött tenyészetből származnak. Tartásukkal kapcsolatban szakembereink részletes szaktanácsadást adnak. Speciális igények esetén szakmai konzultációt nyújtunk és segítünk az egyedi igények megvalósításában is.

Dísznövény kínálat:
Magyarországon kiemelkedő választékban, élőhelynek megfelelő tartással nevelt vízi és terrárium növények is megtalálhatóak XXL áruházainkban.

 

Cím

1191 Budapest, Szalay utca 7-17.
a Shopmark mellett

Mutasd a térképen

Nyitvatartás

Hétfő: 8:00 – 20:00
Kedd: 8:00 – 20:00
Szerda: 8:00 – 20:00
Csütörtök: 8:00 – 20:00
Péntek: 8:00 – 20:00
Szombat: 8:00 – 20:00
Vasárnap: 8:00 – 18:00

Elérhetőség

Email: 3534@fressnapf.com

Értesülj elsőként az akcióinkról!

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj, hogy megajándékozhassunk egy 10% kedvezményre* jogosító webshop kuponnal!


A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható.

Az ajánlat kizárólag az újonnan regisztrált (hírlevélre feliratkozott) résztvevő személyek számára elérhető. A 10% kedvezményre jogosító online kupon kizárólag a regisztráció 2 lépése során kért összes személyes adat megadása esetén (teljes profil kitöltése) érvényes, egyszeri kedvezményre jogosít, ami a kupont tartalmazó elektronikus levél küldésétől számított 4 héten belül használható fel. A webshop kuponkód érvényességnek meghosszabbítására nincs lehetőség, az más személyre át nem ruházható és kizárólag a fressnapf.hu webáruházban történő vásárlás esetén érvényesíthető. A kedvezmény nem vonatkozik a leárazott termékekre, más ajánlattal nem összevonható. Az e-mail cím elírásából vagy érvénytelen e-mail cím megadásából származó kellemetlenségekért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Amennyiben az akcióban résztvevő személy a webshop rendelés leadása után mutatja be a kedvezmény kódot, nem lesz jogosult annak felhasználására. Az akció nem tartalmazza (nem csökkenti) a lehetséges szállítási költségeket, amelyek kifizetéséért az akcióban résztvevő személyek felelősek. Az adatkezeléssel kapcsolatos bővebb információért kérjük, látogasson el a fressnapf.hu/adatkezelesi-tajekoztato oldalra.