Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Fressnapf Pécs2

Várjuk kedves látogatóinkat a második pécsi Fressnapf üzletünkben, a TESCO-hipermarketben!

A kedvencek a legjobbat érdemlik, ezt mindenki tudja. A prémium minőségű eledelek beszerző körútja viszont sokszor nehezen illeszthető be az elfoglalt gazdik életébe, erre kínál megoldást legújabb áruházunk.

A különleges elhelyezkedés miatt időt spórolhatsz: bevásárolhatsz a családnak, és közben négylábú, szárnyas, pikkelyes vagy bundás barátod pocakjára is gondolhatsz.

És hogy mit találsz üzletünkben?

Gondosan válogatott alapanyagú eledeleket, strapabíró kiegészítőket, izgalmas játékokat: mindezt a népszerű kereskedelmi márkák mellett akár pénztárcabarát, sajátmárkás változatban is!

Felhívjuk a gazdik figyelmét, hogy ezen üzletünkbe sajnos kedvenceitek nem kísérhetnek el Titeket, mert a hipermarket szabályzatához alkalmazkodva, állatok nem lehetnek az áruház területén, kivéve, ha segítőkutyáról van szó. Megértéseteket köszönjük!

Cím

7634 Pécs, Makay István út 5.

Mutasd a térképen

Nyitvatartás

Hétfő: 9:00 – 20:00
Kedd: 9:00 – 20:00
Szerda: 9:00 – 20:00
Csütörtök: 9:00 – 20:00
Péntek: 9:00 – 20:00
Szombat: 8:00 – 20:00
Vasárnap: 8:00 – 18:00

Elérhetőség
Email: 3540@fressnapf.com

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok