Kezdődhet a kaland a Dogs Creek-kel

2018. május 09.

Kezdődhet a kaland a Dogs Creek-kel

Az ön kutyája is mozgékony, játékos és vidám természetű? Akkor a Dogs Creek minőségi és praktikus kutyafelszereléseit neki találták ki, ráadásul a Fressnapf üzletekben most kedvező áron szerezheti be.

A Dogs Creek termékcsalád minden tagja prémium minőségű, tartós és kifejezetten terepre készültek. Igazi ajándék azoknak a gazdiknak, akik különböző izgalmas kalandokra indulnak négylábú barátjukkal. Legyen szó pihenésről, játékról vagy tanulásról, a Dogs Creek termékeire mindig számíthat.

A tartós anyagból készült, hasznos játékok a legerősebb állkapcsú kutyák számára is tökéletes választás. Olyan játékszereket talál kínálatunkban, mint az Excite labdadobó, amely hosszantartó játékkedvet kínál és segít az apportírozásban. Vagy a Rapid labdahurok, amely a felhasznált anyagoknak és a felület kiképzésének köszönhetően rendkívül fogbarát. Természetesen egy játékkal és kalandokkal teli nap után, minden kutyus szívesen megpihen. Dogs Creek Everest fekhelyet kültéri használatra fejlesztették ki, strapabíró és a legmagasabb igényeket is kielégíti.

Ha szeretné meglepni tappancsos cimboráját, itt a remek alkalom! Válasszon a megjelölt Dogs Creek termékek közül 15% kedvezménnyel május 9. és 24. között a Fressnapf áruházakban! Ajándékozza meg hű társát prémium minőségű kiegészítőkkel!

Megnézem a termékeket!