Új vagy még itt? Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 10%-os kuponnal

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Köszönjük, hogy 2022-ben is együtt segíthettünk a gazdátlan cicákon!

2022. december 21.

Köszönjük, hogy 2022-ben is együtt segíthettünk a gazdátlan cicákon!

A Fressnapf összetartó közössége ismét bizonyította, hogy összefogással bármire képesek vagyunk. A támogatásotoknak köszönhetően rengeteg gazdátlan, bajba jutott állat életét tettük már szebbé, ez az idei évben sincs másként.

Az áruházainkban a pénztáraknál kihelyezett pénzadománydobozok segítségével az idei évben a Magyar Macskavédő Alapítvány (MAVED) megsegítését tűztük ki célul. A MAVED 2017-ben alakult meg azzal a céllal, hogy csökkentsék a macska túlszaporulatot, felhívják a figyelmet ennek fontosságára és egyúttal népszerűsítsék a felelős állattartást, hiszen az állatvédelem alappillére a prevenció, és valójában a megelőzés az igazi mentés.

Az idei évben az “Összefogás a macskákért programunk” keretében 5 735 124 Ft pénzadomány gyűlt össze, amit az Alapítvány a szabadon élő, gazdátlan macskák és macskakolóniák ivartalanítási programjának támogatására szán. Az összegyűlt összeget teljes egészében a szervezetnek adományozzuk.

Hálásak vagyunk nektek, és egyúttal szeretnénk köszönetet mondani, hogy idén is számíthattunk rátok, és a segítségetekkel rengeteg gazdátlan cicának adhatunk egy esélyt a jobb életre!