Új vagy még itt? Regisztrálj hírlevelünkre és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Afgán agár

Az afgán agarat eredetileg vadász és őrkutyaként tartották, mára azonban igazi házikedvenccé vált. Kiváló versenykutya, bár az angol agárnál picit lassabb. Lakásban és kertben egyaránt tartható, mert rendkívül nyugodt, csendes fajta, azonban ha szabadon eresztik, órákig képes futkorászni. Folyton éber, mindenre figyel, de csak ritkán ugat. Már ránézésre megállapítható, hogy az afgán agár egy rendkívül arisztokratikus, büszke kutya, nézése igen méltóságteljes. Szeret ugyan a gazdája kedvében járni, de ezért nem tesz meg akármit, igencsak független, akaratos természetű. Ez a kutyus öntörvényű az idegenekkel szemben is: majd ő eldönti, ki szimpatikus neki! Gyerek mellé nem kifejezetten ajánlott, várjuk meg, amíg kicsit megnő a csöppségünk, mert az agár nem szereti, ha sokat piszkálják. Hosszú szőrzetére igencsak oda kell figyelni, alapos, napi szintű ápolást igényel, hogy selymes és fényes maradjon – olyan méltóságteljes, akárcsak maga a kutya!


  • Méret nagy
  • Szőr hosszú
  • Alkat vékony

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként az akcióinkról!

Értesülj elsőként akcióinkról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megajándékozhassunk
egy 10% kedvezményre* jogosító webshop kuponnal


A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható.

Az ajánlat kizárólag az újonnan regisztrált (hírlevélre feliratkozott) résztvevő személyek számára elérhető. A 10% kedvezményre jogosító online kupon kizárólag a regisztráció 2 lépése során kért összes személyes adat megadása esetén (teljes profil kitöltése) érvényes, egyszeri kedvezményre jogosít, ami a kupont tartalmazó elektronikus levél küldésétől számított 4 héten belül használható fel. A webshop kuponkód érvényességnek meghosszabbítására nincs lehetőség, az más személyre át nem ruházható és kizárólag a fressnapf.hu webáruházban történő vásárlás esetén érvényesíthető. A kedvezmény nem vonatkozik a leárazott termékekre, más ajánlattal nem összevonható. Az e-mail cím elírásából vagy érvénytelen e-mail cím megadásából származó kellemetlenségekért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Amennyiben az akcióban résztvevő személy a webshop rendelés leadása után mutatja be a kedvezmény kódot, nem lesz jogosult annak felhasználására. Az akció nem tartalmazza (nem csökkenti) a lehetséges szállítási költségeket, amelyek kifizetéséért az akcióban résztvevő személyek felelősek. Az adatkezeléssel kapcsolatos bővebb információért kérjük, látogasson el a fressnapf.hu/adatkezelesi-tajekoztato oldalra.

Kutyafajták A-tól Z-ig