Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Afgán agár

Az afgán agarat eredetileg vadász és őrkutyaként tartották, mára azonban igazi házikedvenccé vált. Kiváló versenykutya, bár az angol agárnál picit lassabb. Lakásban és kertben egyaránt tartható, mert rendkívül nyugodt, csendes fajta, azonban ha szabadon eresztik, órákig képes futkorászni. Folyton éber, mindenre figyel, de csak ritkán ugat. Már ránézésre megállapítható, hogy az afgán agár egy rendkívül arisztokratikus, büszke kutya, nézése igen méltóságteljes. Szeret ugyan a gazdája kedvében járni, de ezért nem tesz meg akármit, igencsak független, akaratos természetű. Ez a kutyus öntörvényű az idegenekkel szemben is: majd ő eldönti, ki szimpatikus neki! Gyerek mellé nem kifejezetten ajánlott, várjuk meg, amíg kicsit megnő a csöppségünk, mert az agár nem szereti, ha sokat piszkálják. Hosszú szőrzetére igencsak oda kell figyelni, alapos, napi szintű ápolást igényel, hogy selymes és fényes maradjon – olyan méltóságteljes, akárcsak maga a kutya!


  • Méret nagy
  • Szőr hosszú
  • Alkat vékony

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig