Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Amerikai eszkimó kutya

Hallottál már erről a kutyafajtáról? Az amerikai eszkimókutya egy bohókás szőrgolyó. Ideális családi kutya, a gyerekek remek játszótársa, egy igazi energiabomba. Házőrzőnek is alkalmas, éber, figyeli a betolakodókat. Okos kutya, de nehezebben tanítható, tapasztaltabb, erős kezű gazdit igényel. Megfelelő kiképzés mellett engedelmes lesz és rengeteg trükköt képes megjegyezni. Nagy sétákra, futkározásra rendszeresen szüksége van,annak érdekében, hogy mozgásigényét kielégíthesse. Bundája hosszú, kicsit mindig hullik, ezért fontos hogy rendszeresen fésüljük, mivel kétrétegű vastag bundája könnyen összecsomósodik, és ápolatlan lesz az egyébként gyönyörű, elegáns kutyusunk.


  • Méret közepes
  • Szőr hosszú
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig