Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Basset hound

Ezt az édes kutyust mindenki a hatalmas, lógó füleiről ismeri fel. Óriási szíve van, imádja gazdáját, de szörnyen érzékeny fajta, félénkké és visszahúzódóvá is válhat, ha leszidjuk, vagy ha nem érti, mit szeretnénk tőle. Szeret mozogni, de fizikuma miatt lassabb lehet hosszú lábú társainál. Kissé makacs, önfejű, időnként akaratos, úgyhogy nagyon oda kell figyelni a képzésénél. Fiatal korában különösen fogékony az újsdonságokra, nem árt hamar belevágni a tanításába. A gyerekek szívébe könnyen belopja magát és ez fordítva is igaz: a basset hound tökéletes családi kutyus. A magányt nehezen tűri, szomorúvá válik, ha sok időre, gyakran magára hagyjuk. Az idegeneket is kedveli, nyitott, barátságos, épp ezért nem a legjobb házőrző: ugatni ugat, ha veszélyt érez, azonban mást nem fog tenni.


  • Méret közepes
  • Szőr rövid
  • Alkat zömök

Hasonló fajták:

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig