Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Beagle

A beagle-t vadászkutyaként alkalmazták, néhány helyen a mai napig használják ilyen célokra. Amilyen cuki, olyan engedetlen: okos, értelmes kutyus, de előbb a saját érdekeit nézi, és ha valami nem tetszik neki, akkor azt nem, vagy csak nehezen csinálja meg. Leginkább jutalomfalatokkal lehet őt motiválni, de az tény, hogy képzése időigényes. Szeret mozogni, ezért többször le kell vinnünk sétálni, de szívesen lustálkodik is, jól érzi magát lakásban tartva. Ő az egyik legszelídebb, legbarátságosabb eb, akivel valaha találkozni fogunk. Az agresszió teljesen hiányzik belőle, nyugodtan vehetünk mellé más állatot is, nem fogja bántani. A gyerekeket szereti, de nem muszáj a családban kicsinek lennie ahhoz, hogy a beagle jól érezze magát.


  • Méret közepes
  • Szőr rövid
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig