Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Border collie

A border collie egy igazi szeretet- és energiabomba. Ez a pásztorkutya az egyik legokosabb kutyafajta a világon, bármire meg lehet tanítani. Lelkes, imád labdázni, frizbizni, sportolni. Agilityben kiemelkedő eredményeket lehet vele elérni, nagyon gyors, figyel gazdája minden rezdülésére. Főleg lakásban szokták tartani, de ettől függetlenül minden nap meg kell futtatni. Csak aktív gazdik számára ajánlott. Sohasem fárad el, legszívesebben mindig pattogna, mégis fegyelmezett. Mivel nem túlzottan hajlamos az agresszivitásra, és könnyű tanítani, ezért kezdő gazdiknak is ajánlott, de csak olyanoknak, akiknek sok szabad ideje van. Szereti a gyerekeket, türelmes és óvatos velük. Szőre rendszeres ápolást igényel, hetente fésüljük át, ha szükséges bontókefével szedjük szét az összegubancolódott szőrt. Nem házőrző típus, inkább jelzőkutyának való, ugat, de nem támad. Általában egy személyhez kötődik nagyon, de az egész család fontos számára.


  • Méret közepes
  • Szőr hosszú
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig