Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Boston terrier

Eredetileg kutyaviadalokra tenyésztették ki, de arra „nem vált be”, úgyhogy maradt a kedvtelésből tartás. Külsőre a francia bulldoghoz hasonlít, de annál magasabb, sportosabb alkatú és kisebb a súlya. Az egyik legkisebb testű négylábú fajtársai között. Nagy társasági kutya hírében áll ez az eb, imád emberek között lenni. Könnyen, fokozatosan tanul, kifejezetten intelligens fajta. Sportos alkata ellenére nem hiperaktív, séták után szívesen szundikál otthon. Érdekes, hogy ügyességi versenyeken fantasztikusan szerepel, ha van időnk rá, érdemes ilyen irányban képezni és megmérettetni őt. Szörnyen ragaszkodó, igényli az állandó törődést. Gyerekekkel hamar megtalálja a közös hangot.


  • Méret kicsi
  • Szőr rövid
  • Alkat zömök

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig