Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Chow-chow

A csau csau egy igen karakteres, különleges jószág. Közönyösnek tűnhet, pedig igen kíváncsi kutya. Sportolásra nem ajánlott, nem túl mozgékony, így ha nincs időnk minden nap megsétáltatni, nem érzi majd rosszul magát. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nincs szüksége törődésre! Ragaszkodik a gazdijához, és nagyon szeret bohóckodni. Képezni nehézkesen lehet, nagyon makacs tud lenni, és nem túlzottan érdeklődő, ha valami újdonságot szeretnénk neki tanítani. Házőrzőnek remek, éber, ugat, ha szükséges, megvédi a családot. Kisgyermek mellé azonban nem ajánlott. Hamar elveszíti a türelmét, általában nem szereti, ha húzzák-nyúzzák. Szőrét ápolni időigényes, dús bundája sok fésülést kíván. Fontos, hogy megfelelően szocializáljuk, ellenkező esetben dominánsan léphet fel más kutyákkal szemben. Van egy különlegessége, ami egyik más fajtáról sem mondható el: szája belülről és ajka fekete, nyelve kékes-lila.


  • Méret közepes
  • Szőr hosszú
  • Alkat zömök

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig