Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Drótszőrű foxterrier

Ez a cuki foxterrier híres kotorékeb, lelkes rágcsálóvadász, ám manapság inkább kedvencként tartják. Rengeteg szeretet van benne, amit nem győz kimutatni a gazdinak, mindenkitől meg akarja őt védeni. Kisgyerekekkel bármikor szívesen játszik, kedveli őket, más kutyákat azonban óvatosan mutassunk be neki, mert agresszíven léphet fel velük szemben, valamint ha nem úgy neveljük már kiskorától kezdve, akkor a többi háziállatra prédaként fog tekinteni erős vadászösztöne miatt. A mozgásigénye hatalmas, és bár tartható lakásban is, de mindenféleképpen biztosítsunk neki elegendő mozgásteret, póráz nélküli önfeledt szaladgálást. Kedvence a labdajátékok, apportírozás. Ravaszsága ellenére elég szófogadó típus, a képzése szórakoztató, de ehhez elengedhetetlen, hogy magabiztosak és fegyelmezettek maradjunk.


  • Méret közepes
  • Szőr szálkás, göndör
  • Alkat vékony

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig